Andere websites

Links fantasy en science fiction boeken

Bestefantasyboeken.com

Een website waar ik nog meer van de beste en nieuwe fantasy boeken zal bespreken dan op BesteBoeken.be. Je vindt er lijstjes van de beste fantasy boeken voor volwassenen, de beste fantasy series ooit met boekenreeksen waarin je lekker lang kan lezen, en tenslotte de beste YA fantasy boeken. Er worden nog regelmatig nieuwe aanraders binnen het fantasy genre toegevoegd dus neem geregeld een kijkje. Zo staat er nu ook een top tien op de site van fantasyboeken die lijken op de populaire boeken van Harry Potter van JK Rowling en je vindt op de site alle fantasy boeken van Victoria Aveyard of alle fantasy boeken van Christopher Paolini.

Sciencefictionboeken.com

Een website geheel geweid aan de beste science fiction boeken. Je vindt er een top 10 van de beste science fiction boeken van het moment, en daarnaast nog uitstekende lijsten van de beste science fiction boeken series en science fiction boeken voor jongeren. Daarnaast heb je nog een lijst van science fiction boeken voor fantasy fans waar je sci fi boeken vindt die ook fantasy fans moeten aanspreken.

Horrorboeken.com

Een website met de beste horror boeken die je online kan vinden. Met ook een top 10 van de beste horror boeken series en beste horror boeken voor de jeugd. Wil je graag literatuur om lekker bij te griezelen neem dan zeker eens een kijkje op deze website.

Boekfanaat.nl

op deze beginnende website vind je allerlei spannende en goed geschreven boeken en thrillers. Momenteel zijn er al top  lijsten met goede horror boeken en epische fantasy boeken.

Andere sites met boeken

BesteJeugdboeken.com

BesteJeugdboeken.com is dé website voor en over jeugd- en Young Adult boeken. Je vindt er uitgebreide lijsten met de beste Young Adult van 2023 en de beste jeugdboeken ooit. Er zijn ook top 10 lijsten met de beste jeugdboeken voor 12 tot 15 jarigen en Young Adult vanaf 15 die je per leeftijd kan bekijken. Bijkomende lijsten zijn onder andere een top 10 Young Adult fantasy boeken voor de jeugd, Young Adult thrillersromantische Young Adult boeken en nog veel meer zoals Young Adult boeken meisjes. Neem gerust eens een kijkje op de website, je vindt er zeker een boek naar je zin. Bijvoorbeeld de jeugdthrillers van Mel Wallis de Vries.

Bestekookboeken.com

Op zoek naar goede kookboeken? Op bestekookboeken.com vind je een top 10 van de beste kookboeken 2023 en nieuw kookboek 2024 terug. Naast die lijsten van de beste klassieke kookboeken vind je er ook andere interessante kookboeken en kookboeken om af te vallen. Een goede plek om inspiratie op te doen voor een cadeau voor familie of vrienden die graag koken. Ondertussen zijn bijvoorbeeld ook vegetarische kookboekenvegan kookboeken en barbecue kookboeken. De laatste nieuwe lijst is een lijst van de beste kinderkookboeken voor als je wilt koken met of voor je jonge spruiten. Nog nieuw op de site zijn lijsten met Vlaamse kookboeken, pasta kookboeken en kookboeken om soep te maken. Ga zeker eens kijken naar deze leuke kookboeken zoals de kookboeken van Meera Sodha of de kookboeken van Sandra Bekkari.

Goedkookboek.nl

Op deze nieuwe site voor kookboeken vind je onder andere lijsten met de beste airfryer kookboeken en beste bakboeken 2023. Nieuw is onze top 10 kookboeken kinderen.

Vegetarischekookboeken.com

Op deze website met kookboeken vind je bijvoorbeeld vegetarische kookboeken voor de barbecue en vegetarische kookboeken beginners.

Vegankookboeken.com

Vegankookboeken.com geeft je dan weer, zoals de naam het al aangeeft de beste vegan kookboeken zoals bijvoorbeeld vegan bakboeken. Want een vegan dieet is natuurlijk erg gezond.

BesteKinderboeken.com

Op deze website vind je lijsten van de beste en leukste kinderboeken in verschillende leeftijdscategorieën, zoals: babyboekjespeuterboekenkleuterboekjes voor 3 en 4 jarigenkinderboeken voor 5 en 6 jarigenkinderboeken voor 7 en 8 jarigenkinderboeken voor 9 en 10 jaar en kinderboeken voor 11 tot 12 jaar. Voor elke leeftijd is er dus wel een boek te vinden. De lijsten worden regelmatig verder aangevuld dus neem geregeld een kijkje. Nieuw zijn kerstboeken voor kinderen en boeken voor meisjes waar jonge meisjes de leukste boeken vinden om zelf te gaan lezen.

Andere sites

De Top 10 Lijstjes

Op detop10lijstjes.com vind je allerlei boeiende en interessante top 10 lijstjes. Zo vind je er lijsten met de beste zangers of de lelijkste dieren of de beste historische romans. Een nieuwe lijst geeft bizarre feiten over Mussolini.

Een blog over boeken aanraders.