Andere websites

Links fantasy en science fiction boeken

Bestefantasyboeken.com

Een website waar ik nog meer fantasy boeken zal bespreken dan op BesteBoeken.be. Je vindt er lijstjes van de beste fantasy boeken voor volwassenen, de beste fantasy series ooit met boeken reeksen waarin je lekker lang kan lezen en tenslotte de beste fantasy boeken voor de jeugd. Er worden nog regelmatig nieuwe aanraders binnen het fantasy genre toegevoegd. Zo staat er nu ook een top tien op de site van fantasy boeken die lijken op de populaire boeken van Harry Potter.

Sciencefictionboeken.com

Een website geheel geweid aan science fiction boeken. Je vindt er een top 10 van de beste science fiction boeken van het moment, en daarnaast nog uitstekende lijsten van de beste science fiction boeken series en science fiction boeken voor de jeugd. Daarnaast heb je nog een lijst van science fiction boeken aanraders voor fantasy fans.

Horrorboeken.com

Een website met de beste horror boeken die je online kan vinden. Met ook een top 10 van de beste horror boeken series en beste horror boeken voor de jeugd.

Andere boekensites

BesteJeugdboeken.com

BesteJeugdboeken.com is dé website voor en over jeugd- en Young Adult boeken. Je vindt er uitgebreide lijsten met de beste jeugdboeken van 2018-2020 en de beste jeugdboeken ooit. Er zijn ook top 10 lijsten met de beste jeugdboeken voor 12 tot 15 jarigen en jeugdboeken vanaf 15 jaar. Bijkomende lijsten zijn onder andere een top 10 fantasy boeken voor de jeugdYoung Adult thrillersromantische Young Adult boeken en nog veel meer. Neem gerust eens een kijkje op de website.

Bestekookboeken.com

Op zoek naar een goed kookboek? Op bestekookboeken.com vind je een top 10 van de beste kookboeken van 2019 en 2020 terug. Naast die lijst van de beste klassieke kookboeken vind je er ook andere interessante kookboeken en kookboeken om af te vallen. Een goede plek om inspiratie op te doen voor een cadeau voor familie of vrienden die graag koken. Ondertussen zijn er ook al de beste kookboeken toegevoegd die zijn uitgegeven in 2020 en vind je er bijvoorbeeld ook vegetarische kookboeken en vegan kookboeken en barbecue kookboeken. De laatste nieuwe lijst is een lijst van de beste kinderkookboeken.

BesteKinderboeken.com

Op deze website vind je lijsten van de beste en leukste kinderboeken in verschillende leeftijdscategorieën, zoals: babyboekjespeuterboekenkleuterboekjes voor 3 en 4 jarigenkinderboeken voor 5 en 6 jarigenkinderboeken voor 7 en 8 jarigenkinderboeken voor 9 en 10 jaar en kinderboeken voor 11 tot 12 jaar.

Boekentips.com.

Op Boekentips.com vind je aanraders en tips om te lezen in allerlei genres en categorieën. Momenteel vind je er bijvoorbeeld van de best verkochte boeken en romans van 2020 in België en Nederland. Andere interessante lijsten zijn verder nog de lijst van beste horror boeken ooit en beste oorlogsromans ooit, of  Maar andere genres worden nog voortdurend bij toegevoegd. Hou de website verder in het oog.

SpannendeBoeken.com

Op SpannendeBoeken.com vind je aanraders en tips voor de beste spannende boeken van het moment. Je vind er uitgebreide lijsten van Young Adult thrillers, psychologische thrillers, literaire thrillers, Scandinavische thrillers, en nog veel meer.

Andere sites

Moppenbak.com

Op moppenbak.com vind je de beste moppen en grappen. Je vindt er ook een lijst met moppen voor kinderen. Hou je van moppen? Kijk dan eens naar deze website.

De Top 10 Lijstjes

Op detop10lijstjes.com vind je allerlei boeiende en interessante top 10 lijstjes.

Grappen Heaven

Op grappen heaven vind je de beste raadsels voor kinderen, raadsels volwassenen en breinbrekers.

Gratis Software & Apps

Op gratissoftwareapps.com vind je de beste gratis software voor Windows, Mac, Linux, Android en iOS. Je vindt er zo bijvoorbeeld de beste gratis browsers.

Blog starten

Wil je een eigen blog starten? Kijk dan dan gauw naar deze site voor een eenvoudig stappenplan om uw eerste blog te starten.

>> English book sites