Andere websites

Links fantasy en science fiction boeken

Bestefantasyboeken.com

Een website waar ik nog meer van de beste en nieuwe fantasy boeken zal bespreken dan op BesteBoeken.be. Je vindt er lijstjes van de beste fantasy boeken voor volwassenen, de beste fantasy series ooit met boekenreeksen waarin je lekker lang kan lezen, en tenslotte de beste fantasy boeken voor de jeugd. Er worden nog regelmatig nieuwe aanraders binnen het fantasy genre toegevoegd dus neem geregeld een kijkje. Zo staat er nu ook een top tien op de site van fantasy boeken die lijken op de populaire boeken van Harry Potter van JK Rowling.

Sciencefictionboeken.com

Een website geheel geweid aan de beste science fiction boeken. Je vindt er een top 10 van de beste science fiction boeken van het moment, en daarnaast nog uitstekende lijsten van de beste science fiction boeken series en science fiction boeken voor jongeren. Daarnaast heb je nog een lijst van science fiction boeken aanraders voor fantasy fans waar je sci fi boeken vindt die ook fantasy fans moeten aanspreken.

Horrorboeken.com

Een website met de beste horror boeken die je online kan vinden. Met ook een top 10 van de beste horror boeken series en beste horror boeken voor de jeugd. Wil je graag literatuur om lekker bij te griezelen neem dan zeker eens een kijkje op deze website.

Andere boekensites

BesteJeugdboeken.com

BesteJeugdboeken.com is dé website voor en over jeugd- en Young Adult boeken. Je vindt er uitgebreide lijsten met de beste jeugdboeken van 2018-2020 en de beste jeugdboeken ooit. Er zijn ook top 10 lijsten met de beste jeugdboeken voor 12 tot 15 jarigen en jeugdboeken vanaf 15 jaar die je per leeftijd kan bekijken. Bijkomende lijsten zijn onder andere een top 10 fantasy boeken voor de jeugdYoung Adult thrillersromantische Young Adult boeken en nog veel meer. Neem gerust eens een kijkje op de website, je vindt er zeker een boek naar je zin.

Bestekookboeken.com

Op zoek naar goede kookboeken? Op bestekookboeken.com vind je een top 10 van de beste kookboeken van 2022 en 2021 terug. Naast die lijsten van de beste klassieke kookboeken vind je er ook andere interessante kookboeken en kookboeken om af te vallen. Een goede plek om inspiratie op te doen voor een cadeau voor familie of vrienden die graag koken. Ondertussen zijn er ook al de beste kookboeken toegevoegd die zijn uitgegeven in 2020 en vind je er bijvoorbeeld ook vegetarische kookboekenvegan kookboeken en barbecue kookboeken. De laatste nieuwe lijst is een lijst van de beste kinderkookboeken voor als je wilt koken met of voor je jonge spruiten.

BesteKinderboeken.com

Op deze website vind je lijsten van de beste en leukste kinderboeken in verschillende leeftijdscategorieën, zoals: babyboekjespeuterboekenkleuterboekjes voor 3 en 4 jarigenkinderboeken voor 5 en 6 jarigenkinderboeken voor 7 en 8 jarigenkinderboeken voor 9 en 10 jaar en kinderboeken voor 11 tot 12 jaar. Voor elke leeftijd is er dus wel een boek te vinden. De lijsten worden regelmatig verder aangevuld dus neem geregeld een kijkje.

Boekentips.com.

Op Boekentips.com vind je aanraders en tips om te lezen in allerlei genres en categorieën. Momenteel vind je er bijvoorbeeld de best verkochte boeken en romans van 2020 in België en Nederland terug. Andere interessante lijsten zijn verder nog de lijst van beste horror boeken ooit en beste oorlogsromans ooit, of  Maar andere genres worden nog voortdurend bij toegevoegd. Hou de website verder in het oog. De meeste lijsten worden dagelijks aangepast

SpannendeBoeken.com

Op SpannendeBoeken.com vind je aanraders en tips voor de beste spannende boeken van het moment. Je vind er uitgebreide lijsten van Young Adult thrillers, psychologische thrillers, literaire thrillers, Scandinavische thrillers, en nog veel meer. Ook voor jongeren zijn er interessante boeken te vinden, zoals de beste jeugdthrillers.

Andere sites

De Top 10 Lijstjes

Op detop10lijstjes.com vind je allerlei boeiende en interessante top 10 lijstjes. Zo vind je er lijsten met de beste zangers of de lelijkste dieren of de beste historische romans.

Muziektips

Op Muziektips vind je de beste cd's, games en speelgoed.

Op Blackfridayshoppen.be vind je de beste Black Friday deals.

Go webshop

Kleurplaten

Op Milito.nl vind je de leukste kleurplaten. Je vindt er bijvoorbeeld kleurplaten Piet Piraat en kleurplaten Suske en Wiske.

Op Pokemongo.nl vind je alles over de populaire game Pokemon Go. Bijvoorbeeld uitleg over hoe je een Pokemon doet evolueren.

Een blog over boeken aanraders.

https://krantlezen.nl/

Geschiedenis boeken