Good Omens

8.2
de oprechte en secure voorspellingen van Agnes Nutter, een heks : een roman
Auteur: 
Terry Pratchett
2019
Good Omens - Terry Pratchett & Neil Gaiman

Verfilmd als tv-serie Good Omens (te koop bij bol.com), met Michael Sheen en David Tennant.

"Ik las Good Omens voor het eerst als tiener en het is altijd een van mijn favoriete verhalen gebleven.' Michael Sheen, acteur

De wereld moet vergaan, dus wordt de Antichrist geboren – maar welk kind is het? Dat was ooit het verhaal van de film The Omen. Hoge omens is een parodie op die film en dan ook stukken leuker dan het origineel.

Volgens De oprechte en secure voorspellingen van Agnes Nutter is het einde van de wereld op zaterdag. Aanstaande zaterdag, eerlijk gezegd. Maar twee hoge omens uit hemel en hel hebben het op aarde zo naar hun zin dat ze er een stokje voor willen steken. Nu moeten ze die antichrist nog zien kwijt te raken... maar die is nog maar elf. En om de chaos compleet te maken rijden de vier ruiters van de Apocalyps op motoren rond. Komt er ooit nog een einde aan de wereld?
 

De pers over Good Omens

"Armageddon naakt, maar in het ziekenhuis loopt het al mis.' Trouw

"Good omens, in het Nederlands vertaald als Hoge omens. Als u dat boek ziet: kopen!' Theodor Holman in Het Parool

"Wie Good Omens (Hoge omens) nog niet kent staat een ware traktatie te wachten.' Starburst Magazine

Meer gelijkaardige boeken aanraders in beste fantasy boeken - beste fantasy boeken jeugd

Met 'Good Omens' nog niet gevonden wat je zocht?

Is 'Good Omens' niet het fantasy boek dat je zocht? Op BesteBoeken.be staan nog veel meer goede fantasy boeken en fantasy boeken series. Neem eens een kijkje naar onze top 10 van beste fantasy boeken volwassenen en beste fantasy boeken jeugd. Vind je daar nog niet je gading, dan kan je ook eens een kijkje nemen bij andere fantasierijke genres zoals bij de science fiction boeken, horror boeken of onder historische fictie.

Vind je op Besteboeken.be dan nog geen goed fantasy boek om te lezen, dan kan je ook eens kijken op Bestefantasyboeken.com waar je nog meer goede fantasy boeken kan vinden, met ook een lijst van de beste fantasy boeken series. Je vindt er ook een heel uitgebreide sectie van fantasy boeken voor de jeugd, waarbij de nadruk meer nog ligt op nieuwe fantasy boeken en young adult fantasy.