Over BesteBoeken.be

BesteBoeken.be is een site waar ik wil delen welke boeken ik lees en welke boeken ik graag lees. Ik heb zelf gemerkt dat het niet altijd eenvoudig is boeken op het spoor te komen die voor jezelf de moeite zijn om te lezen en dat bestaande websites over fantasy en ander boeken toch vaak met gelijkaardige lijstjes komen. Vandaar dat ik met mijn eigen lijstjes op de proppen kom, ook om auteurs te promoten die ik zelf goed vind. Het is een ‘work in progress’ en ik neem me voor regelmatig met aanvullingen te komen.

Meewerken aan BesteBoeken.be

Als je wil meehelpen aan BesteBoeken.be zijn daar verschillende manieren voor:

De boeken die je gelezen hebt een score geven

Bij elk boek heb je een onderdeel 'waardering' met 10 sterretjes. Als je een bepaald boek gelezen hebt kan je hier je individuele score voor dat boek geven. Dit helpt andere bezoekers van de site om voor hen interessante boeken te vinden.

Meeschrijven: je eigen blog als blogger op BesteBoeken.be

Schrijf je graag en lees je bijvoorbeeld veel fantasy of science fiction. Waar schrijf je niet over je passie in een blog op BesteBoeken.be? Momenteel zijn er nog maar enkele blogposts op BesteBoeken.be dus er is zeker plaats voor meer. Heb je interesse? Laat dan hier even weten waar je graag zou over schrijven, dan neem ik verder contact met je op.

Een gastblog schrijven op BesteBoeken.be

Een interessante gastblog kan ook altijd geplaatst worden op de blog van BesteBoeken.be. Heb je iets te vertellen over je favoriete boeken, leestips, je eigen top tien lijstje van boeken of iets anders dat met boeken of lezen in verband staat dan kan dat altijd geplaatst worden als het goed geschreven is en een meerwaarde biedt. Uiteraard kan je dan onderaan je blogbericht een korte bio met een do-follow link naar je eigen website of blog plaatsen, dat is maar logisch. Heb je interesse om een gastblog te schrijven plaats dan even een berichtje via het contactformulier of mail me op blog@besteboeken.be. Geef even mee waarover je wil schrijven en eventuele voorbeelden van andere blogberichten die je hebt geschreven.

Meeschrijven: reviews

Wil je graag mee boeken toevoegen aan de website dan kan dat ook. Laat me dat even hier weten.

Tips en suggesties doen om de site beter te maken

Alle tips en suggesties die je hebt om BesteBoeken.be een betere website te maken wil ik graag horen. Heb je goede ideeën voor een extra onderdeel voor de website, heb je een suggestie voor een goed boek dat echt zou moeten worden toegevoegd, heb je een idee om de besprekingen beter te maken, ...? Laat me dat hier dan weten. Elke suggestie wordt erg geaprecieerd. 

Doneren

Als je BesteBoeken een leuke site vind en je kan niet meehelpen op de bovenstaande manieren kan je ook altijd overwegen om een klein bedrag te doneren. Al het werk aan BesteBoeken.be gebeurt momenteel door mezelf en hier krijpt erg veel tijd in. Ik doe de technische uitwerking van de website en schrijf zelf alle teksten en voeg alles zelf toe. Wil je me hierin ondersteunen kan dat altijd via PayPal-knop hieronder.