Andere websites

Links fantasy en science fiction boeken

Bestefantasyboeken.com

Een website waar ik nog meer fantasy boeken zal bespreken dan op BesteBoeken.be. Je vindt er lijstjes van de beste fantasy boeken voor volwassenen, de beste fantasy series ooit met boeken reeksen waarin je lekker lang kan lezen en tenslotte de beste fantasy boeken voor de jeugd. Er worden nog regelmatig nieuwe aanraders binnen het fantasy genre toegevoegd. Zo staat er nu ook een top tien op de site van fantasy boeken die lijken op de populaire boeken van Harry Potter.

Sciencefictionboeken.com

Een website geheel geweid aan science fiction boeken. Je vindt er een top 10 van de beste science fiction boeken van het moment, en daarnaast nog uitstekende lijsten van de beste science fiction boeken series en science fiction boeken voor de jeugd. Daarnaast heb je nog een lijst van science fiction boeken aanraders voor fantasy fans.

Horrorboeken.com

Een website met de beste horror boeken die je online kan vinden. Met ook een top 10 van de beste horror boeken series en beste horror boeken voor de jeugd.

Andere sites

Bestekookboeken.com

Op zoek naar een goed kookboek? Op bestekookboeken.com vind je een top 10 van de beste kookboeken van 2016 terug. Naast die lijst van de beste klassieke kookboeken vind je er ook andere interessante kookboeken en kookboeken om af te vallen. Een goede plek om inspiratie op te doen voor een cadeau voor familie of vrienden die graag koken. Ondertussen zijn er ook al de beste kookboeken toegevoegd die zijn uitgegeven in 2017 en vind je er bijvoorbeeld ook vegetarische kookboeken. De laatste nieuwe lijst is een lijst van de beste kinderkookboeken.

Al benieuwd wat het beste kookboek van 2016 is? Dat is Puur Pascale - beter eten is beter leven.

Boekentips.com

Op Boekentips.com vind je aanraders en tips om te lezen in allerlei genres en categorieën. Momenteel vind je er bijvoorbeeld van de best verkochte boeken en romans van 2016 in België en Nederland. Andere interessante lijsten zijn verder nog de lijst van beste horror boeken ooit en beste oorlogsromans ooit. Maar andere genres worden nog voortdurend bij toegevoegd. Hou de website verder in het oog. Een Engelstalige website die hetzelfde aanbod heeft is Books To Read, een Amazon affiliate website met Engelstalige boeken en bestsellers.

Ugliestsiteintheworld.com

Een nevenprojectje van mezelf waar ik op zoek ga naar sommige van de lelijkste websites op het internet, onderverdeeld per land (in het Engels ugliest websites by country). Nog niet zo lang opgestart dus momenteel zijn er nog 'maar' een honderdtal van de lelijkste websites ooit te zien waaronder 2 Belgische websites en bijna 20 Nederlandse. Ik voeg nog voortdurend websites toe van over heel de wereld die echte voorbeelden zijn van bad web design. Kortom de 'worst websites ever'. De nieuwe nummer één is een website van Sri Lanka, een land waar er nog wel meer lelijke websites te vinden zijn.

Ugliestthingintheworld.com

Op Ugliest Thing In The World worden foto's van lelijke dingen van over heel de wereld verzameld. Dat kan vanalles zijn gaande van lelijke dieren zoals vissen of apen tot lelijke gebouwen zoals kerken en wolkenkrabbers. Er zijn nu al zo'n negentig lelijke dingen te vinden op de website maar binnenkort zal je er nog veel meer kunnen terugvinden. Je kan al eens kijken naar de lelijkste dieren ooit of naar de lelijkste gebouwen ooit. Hou de website verder in de gaten voor nieuwe categorieën.